Mentorointi

Vuosina 2007 -2008 raamilaisia mentoroi Mikko Puska.

Hän tapasi halukkaita jäseniä yhdessä ja henkilökohtaisesti. Tapaamisissa kehitettiin osaamisen esilletuomista.

”Kulttuuriosuuskunta RAAMIIN kuuluu graafikkoja, soitinrakentaja, keraamikko, sanataiteilija, pianonsoiton opettaja, valotaiteilija, yhteisöpedagogi, juontaja-muusikko, teatteriopettaja ja kulttuuribyrokraatti. Suurin osa jäsenistä asuu Seinäjoella.

Mentorin tehtävänä on henkilökohtaisten keskustelujen avulla auttaa jäseniä pohtimaan osaamisensa tuotteistamista, ansaintalogiikkaa ja osaamisen kehittämistä myyntikuntoon. Hänen pitää suunnitella yhdessä kunkin kanssa markkinointia ja auttaa kohderyhmän määrittelemisessä ja löytämisessä. Sopivista aihekokonaisuuksista voidaan järjestää ryhmätapaamisia.

Mentorilta edellytetään liiketoimintaosaamista ja markkinointitaitoja. Hänen pitää osata kuunnella ja saada ihmiset itse kehittymään. Hänen ei tarvitse tuntea kulttuurialaa. Yrittäjätausta on eduksi.

Mentoroinnin ajankohta on talvi 2007-2008”