Jorma Lampela

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Olen kuvittaja-artesaani, animaattori, kulttuurituottaja ja toimittaja.

 

Karikatyyrit/ muotokuvat

Persoonalliset muotokuvat ja karikatyyrit ovat saavuttaneet huiman suosion ja ovat olleet oiva lahjaidea tuhansille ihmisille! Voit halutessasi tilata humoristisen kuvan itsestäsi tai vaikka sukulaisestasi! Kuvaan voit keksiä mitä tahdot. Vaikkapa harrastuksiin tai työhön liittyvää. Karikatyyrieni/ muotokuvieni tehtävänä on, että henkilö on itsensä näköinen.

Animaattori

Ganes-elokuvaan olen tehnyt animaatiota. Kyseessä Hurriganesin Get On musiikkivideo. Aikaa projektiin meni vuosi ja kolme kuukautta. Piirsin Remun, Cissen ja Albertin näköiskuvina piirtoheitinkalvoille ja väritin ne kalvojen toiselta puolelta käsin. Animaatiossa tuli 24 kuvaa per sekunti. Sain aikaiseksi kymmenen minuuttia materiaalia. Kuvausvaiheessa otin 14 400 kuvaa.

Kuvitus/ Graafinen suunnittelu

Teen seinämaalauksia, kuvitan kirjoja, esitteitä, cd:n kansia. Eppu Normaalille olen tehnyt mm. virallisen paidan ja keikkajulisteen. Tuomari Nurmiolle singlen kannen. Logot, esitteet, graafinen suunnittelu, eli kaikki kuvitukseen liittyvä onnistuu. Teen eri tekniikoilla, erilaisiin pintoihin. Kuvitustaitoni ovat varsin laajat ja olen ollut esillä runsaasti eri medioissa. Tällä hetkellä työn alla on lastenkirja ”Amasimamasima” Arto Juurakon tekstiin pohjautuen. Kirja kertoo kolmen tomaatin matkasta nykypäivän urbaanissa yhteiskunnassa. Suunnitteilla on myös seuraava kirja: Herra Pulisontti ja hänen vihreät murmelinsa.

Maalaukset

Maalaukset ideoin eri teemojen mukaan sisustussuunnittelussa persoonallisiksi kokonaisuuksiksi, jolloin ne luovat tunnelmaa ravintoloihin, kahviloihin ja koteihin. Tällä hetkellä maalaan isoja tauluja avaruusteemalla 10.6 2008 avattavaan 600 neliöiseen Tampereen keskustassa sijaitsevaan Sputnik bar- ravintolaan. Työn alla on

Myös suunnittelu Seinäjoen rytmikorjaamon seinämaalausten tekemiseen. Tähän tarkoitukseen sain Seinäjoen kaupungin myöntämän taideapurahan.

Toimittaja/ Kulttuurituottaja

Olen toiminut 1,5 vuotta Pohjalaisen Tosi-liitteessä toimittajana, kuvaajana ja kuvittajana. Olen tehnyt keskiaukeaman juttuja. Pyrin hallitsemaan sisällöntuottamisen, niin, että juttu olisi “myyvä”. Valmistuin kulttuurituottajaksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta 23.5 2008. Opinnäytetyönäni tein tutkimus/ menetelmällä haastatteluja, jonka avulla etsin kuvankäytölle, kuvitukselle ja visuaaliselle ilmeelle kehittämisnäkökulmaa Pohjalaisen Tosi-liitteen kehittämiseksi. Haastattelin Tuottajia, alan graafikkoa ja lukijoita. Sain työhöni Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahaston myöntämän stipendin. Olen tehnyt myös käsikirjoituksia. Hallitsen kuvauksen, editoinnin (multimediatuotannon). Olen tehnyt myös 300 sivuisen runokirjan jonka runot olen myös säveltänyt.
Kotisivut: www.jormalampela.com

Lataa tästä CV

Kuvagalleria (klikkaa kuvaa aukaistaksesi)

[dg_gallery gallery_id=”921″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]